D Cuisine by Night

 

Op vrijdag en zaterdagavond ontvangen wij na ons diner 22h graag gasten vanaf 25+ voor een dansje en een drankje. Ons deurbeleid zal streng zijn en wij vragen daarom ook om altijd legitimatie gereed te houden bij entree. 

 

Dresscode tijdens diner en dance: Casual Chic

Wij vragen u ons deurbeleid te respecteren om teleurstelling te voorkomen.

 

Team D Cuisine kijkt er ontzettend naar uit om weer met jullie te mogen dansen en vooral te genieten van alle fijne muziek van onze DJ’s. Tot op de dansvloer en aan de bar. 

 

 Let Op: Met uitzondering van de zomermaanden Juli & Augustus 

Naar D Cuisine

D Cuisine Events

 

 

 

Heeft u iets te vieren? 

 

Organiseert u een diner, feest, babyshower of ander evenement en bent u op zoek naar de perfecte culinaire invulling? Wij bieden een breed assortiment aan mogelijkheden qua catering voor kleine en grote evenementen. Van luxe fingerfood opties, walking dinner, shared dining of uitgebreid meergangendiner. Vraag via de mail naar onze brochure en neem direct contact op. Plan vrijblijvend een afspraak in bij ons in het restaurant met afdeling Events en wij helpen u graag verder. 

 

Bij D Cuisine staan onze gasten altijd op de eerste plaats en kijken wij graag samen met u naar een passend voorstel voor de juiste viering.

 

Naar D Cuisine