OVER ONS

De culinaire hotspot

D Cuisine, een culinaire hotspot gelegen aan het beroemde Plein van de stad. Een zaak waar wij als team de alledaagse en moderne eetervaring van onze gasten naar een hoger niveau tillen in een stad als Den Haag. De keuken wordt aangestuurd door Miljo Weimar (Executive chef) en Arjen Steegers (Chef), voor hen een uitdagende taak om voor de Franse-Aziatische vibe in de keuken te zorgen.

Historisch pand

Het is een iconische plek met een groot historisch pand waar Valerie & Michiel Meininger 7 jaar lang de Danzig draaiende hielden, na het Covid-19 virus rond de lente van 2020 vond het koppel het tijd voor iets anders

De verbouwing

Tijdens de verbouwing verbonden we oude details met nieuwe elementen en is onze keuken volledig vernieuwd en naar een hoger niveau gebracht. Het oude pand met de nieuwe look en feel blenden bovendien mooi met de sfeervolle inrichting en de warmte waarmee de gasten worden ontvangen door onze gastvrouw-heer.. Vooral dat laatste vinden we heel belangrijk. Want bij D Cuisine draait het allemaal om de beleving, sfeer en service.

BEZOEK ONS RESTAURANT

Get in touch

De Lange Houtstraat 9
2511 CV Den Haag
+31 70 2155585
DCuisine@danzig.nl

Openingstijden

Momenteel alleen TAKE AWAY!
Donderdag t/m zondag 

Nieuwsbrief
Praktische informatie

Openingstijden

Route

Veel gestelde vragen

Contact

Privacy verklaring

Social Media
Nieuwsbrief
© Marloes Hoonhout