OVER ONS

De culinaire hotspot

D Cuisine, een culinaire hotspot gelegen in het hart van de stad. Een zaak waar wij als team de alledaagse en moderne eetervaring van onze gasten naar een hoger niveau tillen in een stad als Den Haag. De keuken wordt aangestuurd door Miljo Weimar (Executive chef) en Arjen Steegers (Chef), voor hen een uitdagende taak om voor de Franse-Aziatische vibe in de keuken te zorgen.

Historisch pand

Het is een iconische plek met een groot historisch pand waar eigenaar Michiel Meininger 7 jaar lang de Danzig draaiende hield. Na het Covid-19 virus en de eerste lockdown rond de lente van 2020 was het tijd voor iets totaal anders. Voor hem is D Cuisine een grote droom die eindelijk is uitgekomen.

De verbouwing

Tijdens de verbouwing verbonden we oude details met nieuwe elementen en is onze keuken volledig vernieuwd en naar een hoger niveau gebracht. Het oude pand met de nieuwe look en feel blenden bovendien mooi met de sfeervolle inrichting en de warmte waarmee de gasten worden ontvangen door onze gastvrouw-heer.. Vooral dat laatste vinden we heel belangrijk. Want bij D Cuisine draait het allemaal om de beleving, sfeer, smaak en service.

BEZOEK ONS RESTAURANT

Get in touch

De Lange Houtstraat 9
2511 CV Den Haag

Wij zijn bereikbaar van woensdag tot zondag vanaf 15.00 uur  +31 70 2155585

Heeft u iets te vieren of wilt u meer informatie, mail ons direct: dcuisine@danzig.nl  en vraag naar onze General Manager: Sophia Kahtane

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 17:00 - 00:00
Donderdag: 17:00 - 00:00
Vrijdag: 17:00 - 02:00
Zaterdag: 17:00 - 02:00
Zondag: 17:00 - 00:00

Nieuwsbrief
Privacy Policy
Social Media
Nieuwsbrief
© Marloes Hoonhout